Feelgood fra første maske!

Det hele startet i et knirkete og trekkfullt kontofellesskap i et gammelt hus på Hisøya utenfor Arendal. Tre ivrige strikkere, fulle av kreativ energi, opptatt av bærekraft og etisk handel.

 

Vi ville starte et firma som designet og solgte bærekraftig strikk i den fantastiske peruanske alpakkakvaliteten. Hverken dyr, mennesker eller miljø skulle lide i prosessen. Det var full fokus på gjennomsiktighet og kunnskap. Og sånn er det blitt.

Underveis har vi byttet lokaler både to og tre ganger, fordi vi stadig trenger mer plass til enda flere spennende garnkvaliteter. Garn som vi bare MÅ HA!

Vi er en liten bedrift, så her må vi multitaske. Vi designer, lager mønster,
pakker forsendelser, bestiller varer, reiser land og strand rundt, styrer økonomi, lager kataloger, fotograferer, reklamerer, fikser og ordner. Og idèene hagler. Noen er mer eller mindre gode, andre er helt brilliante. Blant annet er vi stolte av at vi var først ute i Norge med konseptet strikkepakke, har samarbeid med en familiebedrift i Mongolia som syr stoffnett, har byttet ut plastknapper med bærekraftige corozo-knapper, har samarbeid med NRK og Stine Sofies Stiftelse, har egen kolleksjon for skiskytter Marte Olsbu Røyseland og kan skryte av å være de første i Norge som driver med direktesalg av strikkepakker og garn.

Det blir stadig nye kapittel i historien vår og vi fryder oss over å få mange fler med på eventyret!

LET´S START THE PARTY!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få informasjon om nye produkter, inspirasjon, tips og triks...