Publisert

La hobbyen din bli drømmejobben din!

Homesale, homeparties, hjemmesalg, direktesalg. Kjært barn har mange navn, men strikkeparty-navnet er vi alene om. Vi i A Knit Story bygger nemlig opp Norges første homesale-baserte strikkebedrift.

Glem sminke, plastbokser, kosttilskudd og kremer. Strikkeparty er som skapt for homeparty. Strikkere er sosiale, de vil alltid ha behov for nye prosjekter og utfordringer, og det er en klar fordel å kunne se og kjenne på de forskjellige gode garnkvalitetene.

Vil du være strikke-konsulent for oss er vårt eneste krav at du må være lidenskapelig opptatt av strikking. Hvor aktiv du vil være, bestemmer du selv. Du kan ha det som en hyggelig bi-inntekt, eller du kan engasjere deg, og gjøre det til din egen fulltidsjobb.

Er dette noe som passer for deg, vil vi gjerne ha deg med i teamet vårt.

Hvordan kommer jeg i gang?

Ditt første steg er å fylle ut dette skjemaet HER. Det er helt uforpliktende, og bare et hint til oss om at du er interessert og vil motta mer informasjon.

Kort tid etter du har sendt skjema vil du motta en mail fra oss med mer utfyllende informasjon.

Ditt neste steg er å skrive under på vilkårene og bestille startpakken din. Du kan velge mellom liten til 1500,- eller stor til 3000,-. (Pakkene er subsidiert av oss og har en verdi på 4500,- og 10 000,-)

Når du nå skal ta fatt på jobben selv, vil vi koble deg opp med en teamleder, dersom det finnes en i nærheten av der du bor. Har du ingen teamleder i nærheten, er det oss på hovedkontoret som har ansvaret for at du får den hjelp og veiledning du trenger.

Fordeler

Som strikkekonsulent får du 25% rabatt når du handler hos oss. Rabatten er din fortjeneste. Den trekkes fra veil. utpris i forbindelse med kjøp. Du kan oppnå ytterligere rabatt ut fra hvor mye du selger. Dette står mer detaljert beskrevet i vilkårene.

Du vil også få se og kan selge nye kolleksjoner før de blir lansert for resten av verden. Våre strikkekonsulenter får spesialtilbud ved lansering av alle nye kolleksjoner.

 

Blir du med?

Partydamer

Har du lyst på utfordringer, jobbe når det passer deg, tjene penger og være din egen sjef, muligheter til å lede et team og få masse god erfaring? Da vil vi mer enn gjerne ha deg med i teamet vårt.

Det er bare å klikke på registreringsskjemaet HER og melder deg på. Dette blir gøy!