Publisert

La hobbyen din bli drømmejobben din!

Homesale, homeparties, hjemmesalg, direktesalg. Kjært barn har mange navn, men strikkeparty-navnet er vi alene om.

Nå kan alle som har strikking som hobby, tjene penger på hobbyen sin. Det er lett. Det eneste som kreves er en genuin interesse for strikking, og at du registrerer deg som strikkekonsulent hos.

Våre strikkekonsulenter selger vårt garn og strikkepakker. Produktene våre er basert på etisk handel, kvalitet, dyrevelferd, bærekraft og strikkeglede.

Du møter trivelige strikkeglade mennesker i alle aldre, får masse god erfaring, nye opplevelser og nettverk.

Er dette noe for deg? Vi vil gjerne ha deg med!

Fordeler

Direktesalg er på oppadgående kurve i Norge. Det er det en god grunn til. Her stilles ingen krav til utdannelse eller tidligere erfaring. Hvor mye du tjener henger sammen med hvor mye arbeid du selv legger ned i jobben.  Å ha hobbyen sin som jobb er en kjempefordel, men ikke den eneste. Her har du flere:

I denne jobben vil du stifte nye bekjentskaper, være din egen sjef og få masse god erfaring.

Som strikkekonsulent får du 25% rabatt når du handler hos oss. Rabatten er din fortjeneste. Den trekkes fra veil. utpris i forbindelse med kjøp. Du kan oppnå ytterlige rabatter og premieringer ut fra hvor mye du selger og/eller rekrutterer. Dette står mer detaljert forklart i vilkårene våre.

Vi prøver så godt det lar seg gjøre å koble deg opp med en teamleder. Teamleder skal hjelpe deg opp og frem. Du velger selv hvor mye du vil benytte deg av det.

Er du en type som vil jobbe deg oppover i systemet, har du all mulighet til det hos oss. Om du  vil bli teamleder, krever det litt mer ansvar og arbeid, men det får du igjen for.

Det er en fordel å bli med nå som vi er i startgropen. Da kan du være med på å forme konseptet. For oss er det nemlig viktig at vi er et team som jobber sammen om felles mål. Vi skal spre strikkeglede og selge varer av god kvalitet uten at det går på bekostning av dyr, miljø eller mennesker.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Ditt første steg er å fylle ut dette skjemaet HER. Det er helt uforpliktende, og bare et hint til oss om at du er interessert og vil motta mer informasjon.

Kort tid etter du har sendt en mail, vil du bli kontaktet av hovedkontoret eller en teamleder på telefon. Det er nå du bestemmer om du skal gi det en prøve. Gjør du det får du vilkår som du må underskrive. Etter at vi har fått vilkårene tilbake, underskrevet, kan du bestille startpakke.

Du kan velge mellom stor og liten startpakke. Liten koster 1490,- og stor koster 2950,-. Pakkene er subsidiert av oss, og har egentlig en verdi på 4 500.- og 10 000,-

Blir du med?

Partydamer

Har du lyst på utfordringer, jobbe når det passer deg, tjene penger og være din egen sjef, muligheter til å lede et team og få masse god erfaring? Da vil vi mer enn gjerne ha deg med i teamet vårt.

Det er bare å klikke på registreringsskjemaet HER og melder deg på. Dette blir gøy!